anak taknak tidur di tilam

Mommy ade pengalaman x baby taknak di bedung dan taknak tidur di tilam. Dia nak tidur atas dada kita je bru dia boleh tidur.. kalau duduk dekat pengasuh mmg dia x boleh tidur. Baby bru berusia 2 bulan 14 hari. Ade tips x nk bg dia tidur atas tilam dengan lena

13 Balas

Baby saya jenis kerap bangun malam. Tidur kejap2 je. Dah tukar lampin, dah dibedung n bagi susu masih liat nak tidur. Last2 tidur sambil menyusu n saya dakap dia sambil baring. Dah agak lena baru angkat kat tilam dia. Geram jugak menangis tak tau kenapa smpaikan saya biar je dia nanges tu. Lepas tu saya cium2 dia, rasa bersalah pulak. Tapi geram sbb tak nak tidur hihi