Face&Body Acne During Pregnancy

Hi mommiessss, siapa yang macam sy ade acne yg teruk di muka, dada, blakang badan during pregnancy? Ia akan hilang selepas bersalin ke? Mintak share siapa yang sama macam sy 😍🙏🏻#firstbaby #1stbaby #seriusnanya #babyfirst #mommybuntu

8 Balas

Sama macam saya😂 since pregnant ni dahi naik jerawat batu nanah2 tu .. then belakang badan naik jerawat ruam2 sampai laa bahu n dada 😫😪 sabar je laaa 😜

4y ago

Sama sis 😭 kdg2 rasa malu kan. Tapi takpe lah, inshaAllah lepas bersalin kulit kita normal yaa