Buasir , berak berdarah

Mommiess sekalian ade ke yg lepas bersalin kena buasir ye ? Mcm mna mommies buat, saye dah sebulan buasir tak hilang, buang air besar berdarah nangis2 pedih. Dah ambil ubat klinik habis dh mkn still tak ok juga 😞😞#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

Tgh jadi kt sya skrg. Buasir + sembelit. Dngan anak nye stress rse. Sye sembur dlm montot pkai royal enema 2-3 botol. Smbur skit2 and berak skit2. Xtau gak nk ubati buasir cmne