Buasir , berak berdarah

Mommiess sekalian ade ke yg lepas bersalin kena buasir ye ? Mcm mna mommies buat, saye dah sebulan buasir tak hilang, buang air besar berdarah nangis2 pedih. Dah ambil ubat klinik habis dh mkn still tak ok juga 😞😞#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

Try minum aloe vera forever living (botol kuning) , dan minum jugak arabic gum (beli yg serbuk) , makan ubat hemorid (mkn ikut regim, boleh tanya orang farmasist cara makan tu) , dan beli ubat sapu hurix yg khas utk buasir. Buat semua ni ya.. Dan buat masa ni try jga makan. Haritu warded sbb buasir tahap 4 (thromboses), hampir kena surgery. Lepas keluar ward, try ikhtiar pkai cara yg di sebut kt atas tu..skrg dah kecutt, tk berdarah, tak sakit dah.