Buasir , berak berdarah

Mommiess sekalian ade ke yg lepas bersalin kena buasir ye ? Mcm mna mommies buat, saye dah sebulan buasir tak hilang, buang air besar berdarah nangis2 pedih. Dah ambil ubat klinik habis dh mkn still tak ok juga 😞😞#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

13 Balas

saya pun sama.. baring pun terasa sakit punggung.. kalau berdiri, rasa mcm semua organ2 nak keluar dari faraj.. terasa mcm ada bukaan semula.. berat, pedih.. hmm, trauma rasanya