Nak Minta Ilmu

Hi mommies..nak tnya, mcm mana nak buat ttc..Korang ada makan apa apa tak utk nak pregnant?

6 Balas

Kalau sis baru nak ttc, saya suggest utk permulaan ni sis ambik acid folic dulu, and buat opk utk track hari subur.

Boleh try minum jus Royal V dari JRM... Sy ttc 2 years+ minum 2 botol alhamdulillah pregnant dengan izin Allah..

Baca saya punya latest posting, saya ada share pengalaman saya cuba pregnant...😊

Saya pergi berurut. Lpastu sentiasa buat opk untuk trace hari subur

I mkn apcel apricot boleh WhatsApp 0163338297 agent apcel apricot

Kalo da lame kawen better g check kesuburan suami n isteri.