tersedak susu

Hello mommies.. Anak saya baru 56 hari.. Fully breasfeeding.. ada tak mummy mummy dekat sini berpengalaman masa breastfeeding baby tetiba tersedak susu...baby saya 2 kali harini..rasa takut sekarang...bila saya tepuk belakang badan dia susu pun keluar dan baby saya baru dapat bernafas...apa perlu saya buat? Jumpa doc pakar kanak kanak ke?

1 Balas

please bwk p hospital secepat yg mungkin,baby saya pernah tersedak susu smpai keluar kot hidung,seminggu kena tahan di wad sbb saluran pernafasan dia stuck yg menyebabkan dia tesedak,bawak secepat nya ke hospital ya