Jerawat muncul ketika hamil?

Hi Mommies, Alahan ketika hamil belum hilang lagi, jerawat pula muncul! Mari kami kongsikan cara selamat untuk merawat jerawat ketika hamil dan hati-hati supaya tidak memberi kesan kepada bayi. Info lanjut: https://my.theasianparent.com/tips-penjagaan-muka-ketika-hamil

Jerawat muncul ketika hamil?
11 Balas

same😭😭ttbe skrg minggu ke 7 da strt Naik jrwat halus belah bawah pp Kiri kanan😭

jerawat naek mencanak² bile prgnt.. plus x boleh bau skincare.. redha. 🤭🤭

yes! naik time 2nd trimester ni. naik 1 2 je. tp hilang 1,naik lain

boleh cuba azelaic acid bagi preggers yang berkulit sensitif ye

3y ago

sama2 puan.. kalau boleh elakkan guna azelaic acid dari paula's choice sbb dh campur dgn salicylic acid.. yg lain InsyaAllah boleh guna.. stay pretty mommy!

ye betul alahan tkde tp naik jerawat😅

yaaaa! saya tengah naik jerawat!

saya jerawat penuh belakang badan..

sy pun jerawat penuh 1 muka

👍👍

👍🏻