Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

alhamdulillah dpt rzki bersalin kat HOSPITAL BERSALIN RISIKO RENDAH PUTRAJAYA🤲🏻dapat nurse yg bek smbut bby..kna jahit tp jahitan tak bengkak bole jln mcm biasa..smpai jer sana dah 8cm..tak smpai stgh jam selesai semua🤲🏻time tu suami tak ikut msuk sbb ada sorang lg ank kna jga usia 3thun tp setelah selesai kna jhit nurse bg suami n ank prtma msuk tuk suami azankn bby dlm labour room..dlm wad sorang jer..dlm wad tu 1pesakit 1blk👍🏻ALLAH permudahkan segalanya bt sya n bby..alhamdulillah nurse yg merawat sya msa tu semua bek²..Allah jer mmpu bls kebaikan mereka..

4y ago

Rezeki awak dan baby. Alhamdulillah