Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

saya x nk dah pergi hospital serdang, air ketuban da pecah tunggu katil x de kosong, dari AFI 12.8 ke AFI 8 ke AFI 2. Nasib baby x lemas, saya terus pergi KPMC. Nurse semua baik, ada seorang doktor tu je yg crazy sikit, halau patient. dia kata husband kerja luar kenapa x pergi swasta, mampu kan. eh eh, senang2 je dia nk halau. dengan 24hours x bermaya tunggu katil kat kerusi PAC, saya angkat kaki, pinjam duit sedara mara g KPMC. Alhamdulillah, baby selamat. 😭

4y ago

sepupu sye pun mcm ni , hosp serdang mmg sesak sgt , spupu dh 4cm tp doct suruh balik dulu , ade ke patut , mse spupu otw balik , dh smpai dpn rumah , time tu mmg sakit sgt , terus pergi serdang , check dh 9cm , ngeri je dgr .. nasib sye x gi situ , saye gi kajang je ..