Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Bersalin dihospital kerajaan..dapat duduk bilik sorang..tp sejuklaa aircond..bilaa lahirkn ank kita tgh sakit nk fikir ank lg nk fkr skt lg..first time ..jd ad certain nurse yg kurg baiklaa tp majoriti yg baik2 tp alhmdulillah skli jee jmpe nurse yg mulut mykitkn hati tu slebihnya smue nurse yg peramah baik ..kita nk mntk tlg pn xboleh ad ptut dia ckp buat sndri laaa dah jd mak kn..kita dgn hb low pastu brnk drh kluar byk2 boleh dia kata lagu tu..nsb xpgsan jee yelaa hb low bp low..