Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Saya bersalin dekat HUKM Alhamdulillah ok. Just that time anak saya taknak bf sebab saya czer jadi tak dgn baby for 6 hr dia dah biasa laju jadinya dia susah nak latched nurse marah marah then bila dia tlg baby still taknak dia jadi feddup baru nak bagi susu. Dah 4 jam pun dia kata takpe baby tak lapar saya as first time mom jadi sedih dapat layanan macam tu even niat nak suruh bf tapi ada caranya. Tapi overall yang lain okay sgt sgt. Doctor semua okay even dlm labour room pun nurse ajar macam macam and baca yassin sekali.

4y ago

Maaf boleh tahu sis ambil kelas brpa dan brpa kosnya?