Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Stress dgn h.o yg 6 kali cucuk bru dpt line😪😪😪. Nk xnk tpaksa request hnya m.o dan specialist aje dtg melawat. Sy xnk tgk housemen @ student doktor dtg kt katil tnya soalan yg sma berulang2 kali. Sorry, mmg demand sbb kes crik line xjmpe. Alhamdulillah, atas keprihatinan m.o, dia turutkn kehendak sy. Sy tpaksa czer sbb jantung ank lemah. Drpd PAC, smpi labour room... di handle oleh pakar. Thanks a lot to Doc Sharma ,and Doc Azizan, Hkl. Lps ni xserik lg nk admit lg, sbb ward dah baru. Suasana baru. Semua nya serba baru. Yerlah.. bersalin di hospital wanita kanak2😘😘😘