Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

sya lak dua2 anak bersalin kat hospital sibu.memang terbaik nurse dan doktor.masa kat labour room,yg bagusnya pas je bersalin normal.nurse akan tanya dlu nk suh sapa jahitkn luka bwh.Of course dua2 anak suh nurse atau bidan yg jahitkn.xnk suh doktor pelatih risau lak sbb mereka msih dlm proses belajar.Cuma bersalin anak ke2 nie 20hb sept aritu,doktor pelatih potong tali pusat anak panjang sgt smpai nurse tegus nape panjang sgat.apa2 pun memang sgat puas hati.