Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Saya bersalin di Hospital Putrajaya anak first. Bersalin czer. Pakar bius, pakar bedah semua baik2. Pakar bius tanya sy okay ke tak masa nak cucuk tu sbb sy takut sgt. Dia bagi kata2 semangat. Pakar bedah pulak pasangkan lagu bagi saya relaks. Dkt wad, misi semua baik walaupun tegas. Jgn mudah terasa hati kalau misi tegur kita. Sbb dia nakkan kebaikan utk kita. Misi siap suruh sy masuk group breastfeeding lg supaya dpt belajar psl breastfeed. Anak kedua ni insyaAllah Putrajaya lagi

4y ago

Utk ceaser blh, normal tak blh