Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Hospital melaka. Masuk awal sebab overdue. 5 hari berkampung kat situ 😂 (dapat fes class). Lepas bersalin masuk 3rd class 🤣 Dalam LR, tak sedar bila suami masuk. Sebab tengah tunggu turn czer actually. Tetiba doktor bagi normal. Masa bersalin, bidan sangat lah baik. Sedar2 dari mamai sebab sedut banyak gas, terus dia offer milo. Yang lain dah bla dah 😅