Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Sya dulu bersalin Kat hospital kerajaan..untuk pertama Kali memang Tak tahu apa2..bagi sya di hospital Masa tu sangat susah sebab anak sya jenis Yang Tak pandai menyusu badan,,Dah bagi banyak Kali bagi masih Tak pandai,,jadi sya kena sembunyi bagi dia Susu botol dah la nurse asyik check jer,,stress sangat Masa tu..Anak sya Tak henti nangis sebab lapar..tambah pula anak kena kuning jadi lama la menungu Kat hospital..bagi sya sampai makan pun Tak sempat sebab anak sya asyik nangis..Masa tu sya fikir hospital macam penjara..tu Tak boleh ne Tak boleh.. sya sampai menangis sekali ngan baby sya..