ectopic pregnancy

Hi mommies, sy skrg 6 weeks, arini sy pegi klinik swasta sbb mmg sejak 2 ari sy mengalami bleeding cam period,n sakit perut so kat sane doc scan ckp x nampak kantung kat rahim tapi sebelah tiub kiri ade bleeding n suspect 80% ectopic pregnancy.. Sape melalui keadaan sy... Tlg share ..mmg dh rasa down sgt.. Pls help me??

8 Balas

Mcm kawan sy kot bby kembar.. sorang dlm rahim dan satu lgi kat tiub.. kebetulan ada ketumbuhan.. bby dlm perot gugur dlu.. pastu kene opret buang satu lagi bby dan tiub dan buang ketumbuhan.. sekarang dia ngandung lagi.. dah masuk 7 bulan alhamdullilah