cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

Sy baru kena isnin tadi. .org kata sakit tapi Alhamdulillah biasa je x rasa sakit. .walau pon nurse bgi tau ubat masuk sakit sikit tapi sy x rasa. .lenguh ke apa sy x rasa sbab masa kena sy trus gerak kn tgn putar2 pukul2 😅