cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

tak sakit pn sis , masa masuk ubat tu je rasa ngilu . klu sya time cucuk masuk ubat tu yg rasa ngilu smpai nurse ckp *ehh otot mama goyang laa* 😂 rasa sakit pula lpas sehari dh hilang.klu 1st pregnant mmg 2kli klu second preg sekali sja