cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

1st cucuk sy xtahu, 3 hari lenguh n sengal. Mak sy bg petua, lepas kene cucuk urut perlahan2 tmpt yg kene cucuk bg ubt dia cucuk turun n xkeras dkt tmpt cucuk kerana itu yg menyebabkan kite 3/hari lenguh. Sy cube 2nd time, urut perlahan area cucuk. Sehari time cucuk je pastu xde lenguh 3 hari.😊

5y ago

tq utk petua to.. baru lps kne cucuk.. mmg terasa lenguh2 😄