cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

Jgn baca sgt cerita2 org/dgr cerita org, sy mula2 haritu cmtu jugak. curious nk tahu betul ke skit sgt. sekali tu, laaa, x rasa apa2 lansung pun. kebas pun xde.😂 siap boleh drive jauh lg lepas cucuk. Alhmdllh. yg penting mindset. jgn takut2. klu tkut kite tend to keraskan tgn n mybe sbb tu sakit kottt.