cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

Sakit tu sakit la tpi skjp hilang la sdh 3ari mcm tu ok dah. Imejin kalau sakit dcucuk kancing ggi tak tahan apatah lagi nak beranak nti kn. So angp seja msa dcucuk tu kena ggit semut. ☺️All mom is strong. 💪