cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

Taklah. Tak sakit pun. Macam injection biasa ja. 😂😂😂

cucuk kancing gigi ni memang wajib x? biasanya week keberapa kena jarum?

5y ago

wajib setiap kali pregnant.. pregnant anak pertama kena cucuk dua kali.. next pregnant kena cucuk sekali je

Just pedih sikit jee masa ubat Masuk ... tp x lahh terasa sangat

Tak sakit cuma ada lenguh sikit2 lepas cucuk tu..

Tak sakit sangat.. Kejap je sakit. Cuma lenguh2 lengan je nanti

Tak sakit pun. Tpi lepas suntik tu tangan rsa lenguh dan kebas.

Cucuk kancing gigi ni mmg perlu ye? Utk apa ya. Sy bru 20weeks

saya rasa yg cocok kedua sakt n kejag tgan ,leguh satu hari

sy cucuk xrs ape pn...lebam ka kebas ka xdak pn...biase jer

Sakit sikit je.. tapi lebamnye seminggu baru hilang huhu.