PEDIH ULU HATI & GASTRIK KETIKA HAMIL

Hi mommies, sepanjang kehamilan siapa yg selalu ada masalah pedih ulu hati & gastrik? Boleh share tips tak macam mana nak atasi gastrik ketika hamil. Tq

2 Balas

Sama macam saya. Tak larat, angin sampai naik atas kepala. Kepala dan dada rasa macm dihempap. 12 weeks. Semalam saya cucuk ubat gastrik dan ambil ubat. Alhamdulillaah makin okay. Lepas makan ubat. Makas sikit2 bubut dan ikan bilis goreng. Senoga diberi kesembuhan :)