Keehamilan keguguran

Hi mommies semua. Nak tnye ada tak pernah mengalami keguguran? Then pregnant balik. Mcm mana nak kuatkan rahim ye? Saya pernah keguguran before this and pregnant balik. Tpi agak risau miscarriage. Boleh ke terus pergi klinik minta ubat kuatkan rahim atau injectin ? #pleasehelp #ingintahu

10 Balas

sis mcm mne sis dptkn duphaston? saya risau klau bleeding ke apa2 ke. hmm kena pg klinik biasa ke mcm mnw

2y ago

mse kt klinik tu sy xsempat nk tny byk dkt doc sbb dia kate scan dlu.. igtkn lps scan akan jmp doc, tp dia g attend patient lain plak.. huhu terkilan plak xdpt tny.. tp sy bce kt google katenye batuk n bersin xmembahayakan kandungan.. tp sy cm yakin sbb sy bersin2 sbb time tu je bleeding.. now da sehat xde pon..