Hospital swasta

Hi mommies. Sekarang kalau nak bersalin di hospital swasta kena booking dulu ke macam mana ya?#pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Hspital swasta mmg kena booking, sbb sekurg2nya msti ade 2-3x appoitnmnt dgn doc swasta tu sbelum brsalin.. hspital kerajaan, anytime sakit terus jek ke kecemasan, no need booking appmnt bagai..😉

3y ago

So far yg sy tau hospital putrajaya kena book. Ni kwn sy yg bagitau sebab masa tu dia pegi sana nak tanya pasal nak bersalin sana lepas tu diorang cakap kena booking. Kalau tak ada booking, akan dihantar ke hospital kajang. Sy bersalin hospital university. Sama, kena booking dulu walaupun hospital gov