Meluah

hello mommies sekalian.. sekadar meluah.. siapa di sini kandungan dah masuk 32weeks..lepas tu ada tinggi darah, kencing manis... stress sangat.. sebab tiba2 air kencing ada 1+ protein.. keluar masuk wad..sekarang setiap selang 1 hari kena check air kencing dan tekanan darah di klinik..tension setiap kali air kencing ada protein mesti admit hosp.. ada x mcm saya... maaf ayat berterabur..

1 Balas

Saya ada gdm dan darah tggi sebelum preggy sis. Tp saya jaga pemakanan. Tekanan darah sy pun ctk sepanjang preggy ni wpun tak mkn ubat utk darah tggi. Gdm saya on diet ctrl. Tp saya tak pernah sangkut kat air kencing. Kalau protein tggi, ada mslh kat buah pinggang tak.

5y ago

mcmn ni. saya selalu terbabas.. 😞😞