Normal KE?

Hi mommies, saya nk tnya... Saya baru pregnant xsmpai sebuln lagi, tp kdg2 saya saket perut bawah Pusat mcm nak datang period, normal KE tu?

10 Balas

Seeloknya jumpa dokter je la sis,kita xtau normal ke tak.dulu sya mcm tu selalu sakit serupa senggugut kat bawah tu,sakit pinggang nak tdo pun x slesa xnak cek dokter slepas 1bln pi cari dokter balik ingat nak scan nak buka buku pink,last sekali 11w baby x berkembang. jantung pun xde yg spatytnya 11w dh boleh dngar jntung