Sakit Belakang

Hi Mommies, saya dah 25weeks. Dkt apps ni kata baby makin membesar buatkan kita sakit belakang. Ada ke cara hilang kan sakit belakang ni, sakit sgt kdg2 tulang2 ni 🥹🥹

1 Balas

boleh cuba kegel exercise..ada exercise dia... brtabahlah.sy pn sakit especially bila duduk lama, or bgn tidur or bdiri lama...enjoy je the process:)

12mo ago

hehehe sama...sy pn first mom..kalau ada kekeliruan ,sy akan search tjuk dlm apps ni dlu..byk jg info2 org share...xpa.kita sm2 belajar..tp sy smpai skrg xbuat lg kegel tu hehe