22w4d tapi baby 515g

Hi mommies. Saya baru lepas scan tadi, dan bila tgokbesar lebih seminggu. Dan uri tiba2 ada dkt bawah. Yg lain slightly ikut weeks. TPi two weeks ago everything normal semua masa buat detail scab di HSA. Saya agak risau sbb saya memg pantau gula even on med dan insulin. Bab uri pun saya risau. Mommies ada tips? Boleh tak nak minta doa mommies utk saya. Saya #firstmom excited waiting for my first child, baby girl. 🥰🥹

3 Balas

nak tanya awak sudah rasai baby ada gerak dalam perut awak?

11mo ago

Dah rasa gerak. Mostly aktif awal pagi, tghari and maghrib gituu.