Klinik untuk Scan

Hi mommies nk tny ada sesiapa tahu tk klinik yg okay utk scan baby area shah alam or subang jaya? Sbb masa 7weeks saya pegi klinik siti utk buka buku bila doktor scan hanya ada kantung sahaja, tk ada hearbeat so doktor refer saya ke hospital tpi bila bgitau mak dan mak mertua diaorg x bgi saya pegi katanya takut dri tk gugur nnti gugur. Saya xde bleeding or apa2 skrg saya dh 9weeks jumaat nnti bru nk gi kk buka buku pink. #firstmom #pleasehelp

Klinik untuk Scan
34 Balas

Sis boleh pergi klinik pakar terus. Puas hati sikit. Macam saya haritu, dia scan tak jumpa heartbeat, tapi kantung dan baby dah ada (8w5d). Sebelum tu scan masa 7w dah nampak kantung dan heartbeat. Pastu dia refer pakar. Bila pergi pakar, alhamdulillah. Semua okay setakat ni.

2y ago

Macam saya, mula2 dapat tahu pregnant pergi scan semua ok, second scan 7w5day masa scan pula doc kata xnmpk heart beat, down juga la.. Selang beberapa hari sy scan lg tapi klinik yg lain,, sama juga still xnmpk heart beat klinik tu pn bagi sy letter untuk refer hospital, untuk scan tvs tp doc hospital xbg buat dlu, diaorg scan perut saja sebab sy xdk mslh bleeding apa2.. Diaorg suruh buat buku kt kk dan follow up check saja.. Tgk mcm mne.. Harap semua baik2 saja..