Ingin tahu

Hi mommies nak tanya mcm mna nk tahu baby tk ssuai susu formula ? Yg sye tahu cirit birit ... Maksud sini cirit birit yang kerap ke mcm mne ? Skg sye bagi dupro sehari tu berak 3-4 kali tu dikira cirit ke ?

2 Balas

google, tengok stools chart. texture dan colour najis anak awak skrg cemana? cirit birit ni texture nya cair. baby mungkin akan meragam, tak selesa, yela perut sakit. tanda lain, ada sstgh baby naik ruam macam allergic, muntah2, sembelit.

1y ago

but utk normal tu ..bayi nak masok 6 bulan stools die dh mcm tu ke ? or mcm mne

sembelit, ruam, batu berkahak