Hematinic ?

Hi mommies nak tanya ada yg consume blackmores pregnancy &breast-feeding Gold ? Mommies Perlu makan ubat penambah darah macam obimin juga ke?

Hematinic ?
4 Balas

Haii. Saya memang makan Blackmore supplements even before pregnant lagi. Tp bila dah pregnant and check, saya low hb. Dr bagi ubat tambah darah Maltofer jgk. Nanti bila check up dgn Dr boleh tny diorg ya supplements apa sesuai.

Apa2 rujuk doctor ye. Sbab supplement2 ni iron dia xtinggi mana pun.

Sy penah makan blackmore . Turun hb mmg xckup

rujuk doctor