Terlepas temujanji

Hi mommies! Minggu lepas saya terlepas temujanji untuk check perut. Saya betul-betul tak perasan tarikh tersebut dan 2 hari kemudian saya datang untuk temujanji minum air gula pula. Saya ada minta maaf pada nurse sebab tak perasan tarikh dan tak hadir, selepas itu nurse mencadangkan utk minta temujanji yg baru pada nurse yg jaga saya. Saya dah whatsapp tapi tak berbalas. Apa yang perlu saya buat ya? Rasa serba salah pula. Bukan sengaja utk tak perasan sbb saya tak pernah skip appointments sebelum ini, ini baru kali pertama #pleasehelp #1stimemom

1 Balas

Nnti pegi balik kk utk buat appoinment sbb kalau ws mmg nurse selalu tak balas 😅

3y ago

💕💕