Cara hilangkan stretch mark

mommies, korang pakai brand apa untuk hilangkan atau supaya stretch mark tak naik?

Cara hilangkan stretch mark
19 Balas

saya start 4 bulan, dh pakai jenama mama's choice, alhamdulillah, xde rasa gatal langsung. saya x pernah garu perut. masuk 7 bulan, stretchmarks muncul tp still x gatal. bila checkup kat klinik, nurse tgok stretchmarks bnyk n dia ingat sbb dgaru. padahal x garu pun, myb sbb genetic 😂. or myb stretchmarks cream mama's choice serasi untuk saya yg x menyebabkan perut gatal2 tp x serasi untuk mghalang stretchmarks muncul