Kepala baby berpusing kebawah di usia 26 minggu.

Hi mommies, khamis lepas pergi monthly check up, sonographer kata kepala baby dah berpusing ke bawah. Adakah normal atau terlalu awal untuk kepala bayi berpusing ke bawah di usia kehamilan 26 minggu?

5 Balas

Untung nye dh berpusing. Sy 2x scan xpernah nye berpusing. Neves lak. Tgu next week scan dkt kk lak. Sllu scan dkt sonobee

1y ago

Sy dh 28w. Scan masa 25w mmg dia xpusing bawah😂 skrg pun aktif rasa perut kne gerudi. Hrp aktif sbb berpusing. Neves nk g scan kk next week