Ruam melecet😓 part three

hi mommies and daddies(kalau ada), saya nk update kejadian ruam kelmarin... Alhamdulillah hasil ikhtiar dgn Sudocream Nappy Cream... rezeki product ni serasi dgn anak... ada jugak improvement sikit2.. radang2 merah dah tkde, kawasan melecet pedih pun dh makin mengecil... kulit jugak dah proses ke kulit yg baru🤗 thank you mommies/daddies yg sudi komen di posting saya yang sebelum ni.. doakan agar pemulihan ni lebih cepat lagi dan terima kasih kepada yg telah mendoakan.. semoga ia berbalik kepada anda semua🫶🏻

Ruam melecet😓 part three
29 Balas

anak sy pun jd mcm ni tapi tak sesuai dgn kulit anak sy, jd biji2 pula. tak tahu la pampers salah juga ke mcm mana, mgu ke 3, 3 jenama pampers dah bertukar

Alhamdulillah, Semoga ank lekas sembuh ya.🤲 Utk picture walaupun dh nsfw minta TT delete ya. Kita x tau dlm ni ada golongan pedo. 🙏

alhamdulillah baby cepat2 sembuh.. kesian awk aunty tngok merah betul tu .. dah bnyk elok dah bahagian luka tu . moga baik2 saja ye ...

Alhamdulillah dah ok. Maaf ya nk tegur. Dlm TAP ni ada pedophile. Next time sis tlg crop bebird ya. Kesian bebird anak jd tontonan umum

sementara jgn pakai pampers dlu sis, pkai lampin dh kencing atau poop terus tukar. semoga luka cpt sembuh. kesian bby

kesiannya baby...ank sy naik merah2 letak cream snow white alhamdulillah,kering. kalau cream lain dia jadi lagi teruk

ya allah... kita yg tgk pon rse pedih n xselesa ..kesian baby.. alhamdulillah semakin sembuh..aunty doakan awk baby..

try minyak sai kong sis ( minyak batu) org kata.. dia berangin2 skit.. anak sya 4 smua pakai tuu.. poket friendly.

ouh alhamdulilah ...semoga anak sihat selalu ...lain kali beringat ye..btw nanti padam post nie ,tak elok ...

Klu baby sy serasi yg ni je utk ruam macam tu.. tak sampai sejam dah elok.. semoga baby sis cepat sembuh