berat baby

Hi mommies. Baby saya 3 bulan 24 hari. Saya lihat di internet berat ideal adalah 6kg ke atas tapi baby saya baru 5.35kg. Dia aktif je. Minum susu badan. Minum okay. Berak okay. Cuma tidak setiap hari berak selang berapa hari. Kencing okay, setiap hari banyak juga kencing. Macam mana ye? Perlu naik kan berat? Bagaimana caranya? Atau normal.

9 Balas

tgk chart kt buku kk tu. Kalau kt line putih maksudnya normal.