New born need list

mommies ano ano po ba ung mga kailangan po na gamit para po sa manganganak salamat po?

3 Replies

Mommy: Buttoned clothes po, para mas easy to breastfeed your baby. Maternity Diapers/Pads Girdle Bonnets and Socks Pillow Alcohol FOOD and WATER Baby: Baby clothes Swaddles, Towels, Blankets Newborn Diapers Baby Wipes Isopropyl Alcohol, for baby's umbilical cord, BUT best ask your OB or Pedia for suggestion

maliban sa gamit ng baby, alcohol, sanitary pad/cotton, maternity diaper,

Hope it helps..