Vaginal Insert

Hi mommies. Ada siapa2 pernah pakai ubat ni? Nak tanya lepas pakai kena cuci kaa bahagian dalam tu? Sy dah 2 kali pakai time malam. pagi esk nak mandi takda ap2. Tp lepas mandi tu dah tukar underwear semua lepas beberapa jam benda ni keluar sendiri. Penuh kat panties. Hari tu doc takda ckap pulak kena cuci pagi esok nya

Vaginal Insert
15 Balas

sy pena pkai 3x😅 sbb kputihan..now gbs positif😌 tp bila pkai ni make sure before sleep. dah pkai tu. jgn kncing2 lg. smpi esok pagi. then bgn pagi cuci mcm biase.

3y ago

tu yg sy tfikir sis. sbb sy tiap malam akan bngun kencing and ikut org sahur. tp sy tak puasa pun😅