Breast pump

Hi mommies.. ada experience pakai breast pump tak.. brand mana yg affordable dan sesuai untuk 1st time mum..

2 Balas

Bajet puan berapa? Ada yang murah dan bagus, ada yang mahal dan berbaloi. Jadi boleh saya tahu bajet?

5y ago

🤭 Macam ni, saya setakat ni pakai real bubee. Harga murah dan berbaloi sangat. Cuma bunyi tu saya tak pasti kuat atau tak sebab saya cuma surirumah, jadi tak berapa pasti rate orang lain bab bunyi cuma pada saya tak terlalu bising. 🤣 Rasanya ada jenama lain macam spectra, youha, autumnz. Puan cuba real bubee dulu, kalau selesa, teruskan. Tapi puan kena check dulu saiz nipple, kalau tak sesuai nanti sakit juga. Kalau nak mudah, boleh pergi Pump on the go sama ada di kedai dia sendiri atau online.