Baby susah tidur siang

Hi mommies. Ada cara tak nak mudah tidur kan baby pada waktu siang? My baby is 3 months old. Malam dia tidur nyenyak. Siang je susah sikit nak tidur. Huhu

11 Balas

Hihihi.. Kannn.. Sweet la moment gini.. Saya on sept get ready la.. Bpanda la momy.. Dulu saya ada mengiring kn anak. Letk bntal kiri kanann. Nyenyak jewww.. Tp dia ni jenih bunyi apa pon x jaga..

5y ago

Baby saya memang tidur mengiring haha. Dia tak suka terlentang. Nanti sekejap sangat dia tidur. Tapi tu lah. Siang susah betul nak tidur