Sakit kepala berpanjangan

Hi momies, nak tanya, saya dah sakit kepala almost 24hrs dah ni 😢 adakah ni memang normal utk pregnant mom? Atau ada sebab lain? Rasa berat je kepala dan sakit mcm migraine. Sy baru 15weeks

2 Balas

bagi Saya normal sebab memang kerap sakit kepala bila da masuk trimester kedua nie.Cuma kalau sakit sangat boleh pergi hospital ye..mungkin doc dapat bantu

3y ago

aah.Normal sis .Memang akan kerap sakit kepala,Saya yang dah masuk trimester ketiga pun masih saket kepala on off..