Minum Susu

Hello momies and future momies semua, okay ke kalau awal kehamilan setiap pagi kita minum susu or yougurt? #firstbaby #firstmom

Minum Susu
6 Balas

ok ja klu awak nak mnum susu fresh milk...klu saya awal kehamilan smpai skrg 24week sya amalkn susu anmum skali shari....kdg tu mnum susu fresh milk jg...tp kena ingt asid folik jgn sesekali skip sbb vit utk baby tau....

Dr suggest minum susu low fat milk better than susu tin ibu mengandung sebab tinggi gula. Boleh minum susu hl original sebab rendah gula dan ada folic acid.

Sy dari awal pregnant minum susu ni smpai lah dah 27week ni. Sbb serasi dgn saya and Tak manis sgt

kalau saya minum susu fresh milk awak.. dengar lagi better fresh milk. tapi tak pasti juga awak hihi

2y ago

kikiki takpe. nanti awk beli yang fresh milk tau ✨

bole je , klu saya pagi minum susu malam pun sama folic acid jgn skip

ok