Jaundice baby

Hi mom. Harini dah hari ke 14 baby saya kena kuning. Ada tips tak, nak turunkan kuning and tips nak kejut baby untuk minum susu. Geram lah sbb baby susah nk bangun minum susu bila dia dah tidur#pleasehelp #firstmom

9 Balas

nk kejukan bb jgn bedung..buke sume bju suar die..jns ank sy klu wt mcm tu terus bgn.kdg ambik tisu basah tu sy cuit2 kt tlapak kaki or tgn dia..ble rase sjuk je bgn la.sy xde tips just bg susu badan sejam skali n kjut..tp ank sy smpai sebulan pn msh ade lg kuning area dada.ambk darah xde ape pn.berak kencing sume bnyk.doc ckp xleh nk wt ape sbb sy n somi darah 0.tu pn dh 2 kali duk wad bawah lampu.kalau blh jgn bg bb mnum or mkn ape2 petua..selain susu ibu n fm