doakan saya

Mohon doa untuk saya je NOR HALIZA BT ZAKARIA ibu² yg hebat . Moga Allah rezeki kan sya untuk pregnant bulan ni . Terkesan bila selalu ditnya DAH ADA BABY KER ? BILE NAK BGI ANAK SAUDARA ? Rasa cemburu org nak khwin slps sya pun dh pregnant dulu . Tapi sy prcaya dgn rezeki yg Allah S.W.T bagi . Tiba mase nya nati sy pun akan merasai kehadiran pari-pari kecil dalam rahim sya . Semoga Allah S.W.T bgi kekuatan fizikal n mental buat sya & para ibu yg TTC mcm sya . Aamiin Aamiin Aamiin Ya Allah .

15 Balas

Insyaallah... Suatu hari awk akan memperoleh zuriat... Yakin dgn kuasanya... ada beberapa perkara awk kena renungkan dan mgkin cara dan masa tidak tepat... •Selalu berdoa meminta kpdnya • folic acid jgn tinggal • Guna opk, bila subur cuba usaha • lepas bersama suami jgn basuh, tidur je kaki naikkan sedikit dan kepitkan • Kalau dalam islam, pernah kan kita dgr kalau kita meminta padanya, tp dia blm makburkan lagi... mgkin ada sesuatu yg kita buat salah, amalkan... sebagai contoh guriskan hati pasangang, family dan org sekeliling... Bak kata jika kita ingin meminta pasanya, Jiwa hati kena bersih... Sbb anak adalah amanah terbesar...Jika amanah2 kecil kita abaikan, hmmmm apalagi amanah sebesar ini... sekadar renungan... cerita dipetik drp org2 sekeliling sy...sy doakan awak dapat anak nanti... insyaallah... 🥰🥰

4y ago

Aamiin aamiin aamiin . Mekasih sis . Insyaallah ..