doakan saya

Mohon doa untuk saya je NOR HALIZA BT ZAKARIA ibu² yg hebat . Moga Allah rezeki kan sya untuk pregnant bulan ni . Terkesan bila selalu ditnya DAH ADA BABY KER ? BILE NAK BGI ANAK SAUDARA ? Rasa cemburu org nak khwin slps sya pun dh pregnant dulu . Tapi sy prcaya dgn rezeki yg Allah S.W.T bagi . Tiba mase nya nati sy pun akan merasai kehadiran pari-pari kecil dalam rahim sya . Semoga Allah S.W.T bgi kekuatan fizikal n mental buat sya & para ibu yg TTC mcm sya . Aamiin Aamiin Aamiin Ya Allah .

15 Balas

Sabar ya sis. Insya allah saya doakan sis berjaya hamil ya😉. Chill ya

4y ago

Sama2..nnt kita geng