doakan saya

Mohon doa untuk saya je NOR HALIZA BT ZAKARIA ibu² yg hebat . Moga Allah rezeki kan sya untuk pregnant bulan ni . Terkesan bila selalu ditnya DAH ADA BABY KER ? BILE NAK BGI ANAK SAUDARA ? Rasa cemburu org nak khwin slps sya pun dh pregnant dulu . Tapi sy prcaya dgn rezeki yg Allah S.W.T bagi . Tiba mase nya nati sy pun akan merasai kehadiran pari-pari kecil dalam rahim sya . Semoga Allah S.W.T bgi kekuatan fizikal n mental buat sya & para ibu yg TTC mcm sya . Aamiin Aamiin Aamiin Ya Allah .

15 Balas

Amin. Pastikan sis juga usaha untuk pregnant secepat mungkin Gunakan bantal tinggi dengan letaknya di bawah punggung sis supaya sewaktu suami pancut tidak meleleh keluar dari Miss V. Sis juga jgn bersihkan Miss V termasuk kencing sejurus selepas bersama suami kerana ia mungkin membersihkan air mani keluar daripada Miss V.

4y ago

Dh cuba tp mngkin belum rezeki . Doakan sy yer