Perempuan mengandung: Emosi tak stabil

Mmg lumrah ke bila pregnant je emosi tak stabil? Kejap ok, kejap nak marah, satgi nak nangis.. Sy pun tk faham dgn diri sendiri...

13 Balas

Ye btl emosi tak stabil,sy mengandung yg kedua ni mod nk marah je Ada je tak kena kdg tak blh org bising2 sgt.masa ank pertama mood sedih je 🤣lahir2 baby boy..mmg cewek sgt dia ..yg kedua ni dah dapat Rasa mcm girls sbb tak Sama masa mengandungkan yg pertama ,scan kelinik smlm 🙈mmg nmpk jatina dia doktor say girls.. so tunggu je la tahun depan🤲